Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

De verschillende cassette optiesWij bieden verschillende opties voor de cassettes (bovenbak). Het open systeem is het standaard systeem, Verano en Mysmartdeco bieden ieder nog twee andere opties die u kunt kiezen in het bestelproces. De verschillende opties staan hieronder beschreven. Onze Duo-rolgordijnen worden standaard geleverd met een open cassette. Vouwgordijnen hebben geen cassette. De rolgordijnen en vouwgordijnen wordt op maat gemaakt op basis van de door u aangeleverde maten. Bij de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en stoffen, gemaakt voor jarenlang gebruiksgemak. De aandrijving wordt geleverd door Somfy, de wereldleider in Smart Home producten.
 

De cassette opties zijn per merk verschillend, bekijk de mogelijkheden

Standaard rolgordijn systeem


Rolgordijnen worden standaard uitgerust met dit systeem, bestaande uit twee bevestigingssteunen aan de zijkanten van het rolgordijn.

Rolgordijn met open cassette

Dit systeem bestaat uit een dunne cassette dat het bovenste deel van de rolgordijn rol afdekt. De cassette is aan de voorkant bedekt met een strook van de rolgordijnstof.

Rolgordijn met gesloten cassette

Deze cassette bedekt de rol van het rolgordijn volledig en is aan de voorkant bedekt van een strook van de rolgordijnstof. Bekijk de rolgordijnen van Mysmartdeco »