Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

Wat ontvangt u wanneer u elektrische raamdecoratie bestelt?

Afstandsbediening van elektrisch rolgordijn

U ontvangt een elektrischraamdecoratie product in de door u bestelde kleur stof en volgens de door u ingegeven maten. Wanneer u een rol- of vouwgordijn van Verano of OER bestelt, wordt er standaard per product een witte Somfy afstandsbediening bijgeleverd, de Somfy Telis 1 RTS Pure. Bestelt u een duo-rolgordijn of een rolgordijn van Mysmartdeco, dan kunt u kiezen uit meerdere bedieningsopties.

Om het product op afstand te kunnen bedienen zit in de binnenzijde van het door u bestelde product een kleine Somfy motor verwerkt. De motor is niet zichtbaar en is al voor u afgesteld. Dit betekent o.a. dat het product (bijv. een rolgordijn) stopt op het juiste eindpunt (bijv. net boven uw vensterbank of kozijn). U hoeft hier niets meer aan te doen.

 

DRAADLOOS VOOR INSTALLATIEGEMAK 

De Somfy motor werkt met behulp van batterijen. Hierdoor hoeft er geen elektriciteit aan te pas te komen en werkt alles geheel draadloos.De batterij heeft de vormvan een langwerpige huls.

 

BATTERIJHULS VERANO

Wanneer u een rolgordijn van het merk Verano bestelt, zullen in deze buis 8 Lithium AA batterijen gestopt moeten worden (batterijen worden meegeleverd).

BATTERIJ OER VOUWGORDIJNEN EN ROLGORDIJNEN

Wanneer u een rolgordijn of vouwgordijn van het merk OER bestelt, dan is de langwerpige huls de batterij zelf. Mocht deze batterij na verloop van tijd leeg raken (gem. levensduur is 2 jaar), dan kunt u eenvoudig een nieuwe bestellen.
Kijk daarvoor onder 'accessoires' in deze webshop.  


PLAATSEN BATTERIJ (VERANO & OER)

De batterij wordt meegeleverd met uw bestelling. Bij vouwgordijnen onder 85 cm breed  en alle rolgordijnen van Verano & OER dient u zelf de batterij te plaatsen. Het plaatsen van de batterij is erg eenvoudig en kan op 3 manieren gebeuren. Bekijk hier de instructie.

LET OP: bij vouwgordijnen boven 85 cm breed wordt de batterij in de rail van het vouwgordijn verwerkt. Hier hoeft u zelf dus niets meer aan te doen. 

Batterij voor elektrisch rolgordijn

Hou er rekening mee dat de batterij(houder) geplaatst dient te worden aan de zijde waar de motor zit. Kiest u ervoor om de motor aan de linkerzijde van het product te laten plaatsen, dan zal aan deze kant ook de batterij(houder) bevestigd moeten worden.