Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

In de Help & Advies sectie vind je meer informatie over de elektrische raamdecoratie producten van Mysmartdeco. Kun je de informatie niet vinden of wil je persoonlijk geholpen worden, neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via info@mysmartdeco.nl of via 023-562 1221


Elektrische raamdecoratie

Mysmartdeco is specialist in elektrische raamdecoratie. Onze collectie bestaat uit elektrische rolgordijnen (voor ramen en dakramen) en elektrische vouwgordijnen. In al onze rolgordijnen zit een motor en er wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd.

Lees hier meer over onze producten.

 

Meten

De elektrische raamdecoratie wordt voor op maat gemaakt. Daarom is het van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgemeten. Het opmeten van de hoogte en breedte kan eenvoudig zelf worden gedaan. Echter, de maten die moeten worden doorgegeven kunnen per type product verschillen. Dit geld ook voor het opmeetproces zelf. Volg daarom altijd de instructie van het type product van je keuze en van het merk van je keuze. De wijze van opmeten kan namelijk verschillen. 

Lees hier het meetadvies.  

 

Ophangen

Al onze elektrische raamdecoratie producten worden geleverd met een duidelijke montage-instructie. Omdat de elektrische raamdecoratie producten werken op basis van draadloze motoren is het monteren eenvoudig. Het is namelijk niet nodig om kabels weg te werken en de producten hoeven niet op het elektriciteitsnet te worden aangesloten.

Lees hier de montage-instructies per merk & type raamdecoratie.

 

Motor & batterij

Alle elektrische raamdecoratie producten op mysmartdeco zijn voorzien van een draadloze elektrische motor. Deze motor is niet zichtbaar omdat het in het product is geintegreerd. De draadloze motor wordt in de meeste gevallen van stroom voorzien door een batterij.

Lees hier meer over de werking van de motor & batterij. 

 

Afstandsbediening

Elektrische raamdecoratie wordt bediend met een afstandsbediening, voor optimaal comfort. De afstandsbediening en het elektrische raamdecoratie product dat is besteld zijn in de fabriek afgesteld op de maten die bij de bestelling zijn doorgegeven. Wel is het mogelijk om de instellingen aan te passen.

Lees hier meer over de specificaties en instelmogelijkheden

 

Onderhoud

Het onderhouden van elektrische raamdecoratie verschilt niet veel van het onderhoud van handmatig bediende raamdecoratie. Omdat het een elektrisch product betreft zijn er echter wel een aantal bijzonderheden.

Lees hier meer. 

 

Smart Home by Somfy

Somfy noemt huisautomatisering of domotica Smart Home. Je hele huis onder controle, waar je ook bent. Naast het op afstand bedienen van je raamdecoratie is het mogelijk om nog veel meer toepassingen in je huis op afstand te bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je buitenzonwering, garagedeur, verlichting maar ook je alarmsysteem. Je geniet niet alleen van het comfort van een afstandsbediening, het is zelfs mogelijk je huis met een smartphone of tablet te bedienen. 

Lees hier meer.