Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

 

Trend 2012: Kleur in je interieur

 

Zachte pastelkleuren, landelijke materialen zoals hout en riet, maar ook moderne, contrasterende kleuren voren de boventoon voor je interieur in 2012. Breng je huis tot leven met de laatste tips & trends.

 

De laatste kleurtrends voor een stijlvol interieur

 

2010 was het jaar van ‘Turquoise’ en 2011 dat van 'Honeysuckle' (rood –roze). Dit jaar heeft Pantone, de autoriteit op het gebied van kleur, Tangerine Tango (mandarijn rood) uitgeroepen tot kleur van het jaar. Geef je interieur in 2012 stijl en intensiteit met deze prachtige oranje-rode kleur.

 

Color of 2012: Tangerine Tango

 

Landelijk wonen is een interieurstijl die niet meer weg te denken is. Geef je landelijke interieur een eigentijdse boost met warme kleuren, hout en natuurlijke materialen. Denk hierbij aan diep rood, oranje, bruin en groen. Meubelen van gerecyclede materialen zoals sloophout maken je landelijke inrichting helemaal af.

 

Ton sur ton betekent het combineren van overeenkomstige kleursoorten. Wil je meer evenwicht in je interieur aanbrengen? Dan is dit voor jou wellicht de perfecte oplossing! De bedoeling is dat je gebruik maakt van opeenvolgende kleuren uit een kleurenwaaier. Kies je bijvoorbeeld voor een leemkleur op je muur, maak dan gebruik van een wat zachtere grijstint op je plafond voor een harmonieus geheel.

 

Electrisch rolgordijn Verana Rose Taupe Electrisch rolgordijn Verano Chocolate Brown Electrisch rolgordijn Verano Frost Electrisch rolgordijn Verano Dune

 

Geef je de voorkeur aan een wat brutaler interieur? Sterk contrasterende kleuren zoals paars, oranje, geel, blauw en groen in combinatie met wit geven een verassend effect aan je huis. Meubels stofferen in meer kleuren is ook een trend die we in 2012 vaak terug zullen zien.

 

In 2012 zijn pasteltinten weer helemaal terug. Deze kleuren geven je huis een serene maar gelijk ook hippe uitstraling! Combineer zacht roze, -geel, -blauw en –groen met basiskleuren zoals zwart, wit en grijs voor een geheel eigentijdse uistraling. Wil je je huis een compleet nieuwe look geven, pas dan je raamdecoratie aan aan deze nieuwe trend. Met een mooi vouwgordijn in de nieuwste kleuren van 2012, geef je de perfecte twist.