Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

Levertijden

De levertijd verschilt per fabrikant is minimaal 10 en maximaal 20 werkdagen. Mocht er reden zijn dat het product niet binnen 20 werkdagen bezorgd kan worden dan wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. UPS is onze vaste transporteur, echter sommige fabrikanten bezorgen het product met hun eigen transportservice. Verzending is gratis. U kunt ervoor kiezen om het product bij één van onze aangesloten winkels af te halen of om het bij een specifiek adres te laten afleveren. Bekijk het schema hieronder voor meer informatie over levertijden per merk. 


Levertijden per merk:

Mysmartdeco rolgordijnen

De levertijd van Mysmartdeco rolgordijnen is maximaal 10 werkdagen.

OER rolgordijnen

De levertijd van OER rolgordijnen is 20 werkdagen. 

OER vouwgordijnen

De levertijd van OER vouwgordijnen is maximaal 10 werkdagen.

Verano rolgordijnen

De levertijd van Verano rolgordijnen is maximaal 15 werkdagen.

ABZ Duo Rolgordijnen

De levertijd van ABZ Duo Rolgordijnen is maximaal 15 werkdagen.


Track & Trace

In de meeste gevallen wordt er een Track & Trace nummer aangemaakt dat per mail wordt toegestuurd. Via dit Track & Trace nummer kunt u de bestelling van deur tot deur volgen.

Mijn Account

Ook op de 'My account' pagina is de bestelling volgen. Via de 'My account' pagina kunt u de status van uw order volgen. Als u nog niet eerder bij Mysmartdeco.nl heeft besteld, wordt er automatisch een account voor uw aangemaakt. Gedetailleerde informatie over de verzending van u bestelling ontvangt u van de transporteur, in de meeste gevallen UPS. Via een e-mail en een link naar de UPS trackingpagina kunt u vervolgens de verzending volgen.