Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

 

Korting

Rolgordijnactie

10% korting op elektrische raamdecoratie op maat.
Vul kortingscode MSD10
in bij het winkelmandje.

 


Eenvoudige installatie

Installatie van onze elektrische raamdecoratie is zo eenvoudig dat iedereen het kan. Wij voorzien u van al het installatiemateraal, alles wat u nog hoeft te doen is opmeten, gaatjes boren en genieten van uw elektrische raamdecoratie.Kindveilig

Gewone raamdecoratie kan gevaarlijk zijn voor kinderen vanwege de loshangende koorden waarin ze verstrikt kunnen raken. Elektrische raamdecoratie is draadloos en is daarom een veilige oplossing.Moeilijk bereikbare ramen

Of u nou een dakraam heeft of een raam achter een bank, met elektrische raamdecoratie is de bediening eenvoudig. Met één druk op de knop van uw afstandsbedien, muurschakelaar, smartphone of tablet is het geregeld.Rolgordijnactie: Rolgordijnen en Duo rolgordijnen


Meest verkocht

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen zijn een toevoeging voor ieder interieur. Onze collectie bestaat uit prachtige lichtdoorlatende, gesloten en verduisterende stoffen.

 

Actiemodellen elektrisch rolgordijn
Functioneel & decoratief

Elektrische duo-rolgordijnen

Met duo-rolgordijnen kunt u eindeloos variëren met de lichtinval in huis. (Door de open en gesloten banen afzonderlijk van elkaar te bewegen, reguleert u het licht zoals u zelf wilt.)

 

Actiemodellen elektrisch duo-rolgordijn
Veelzijdig

Elektrische vouwgordijnen

Ruime keus in kleur en doeksoort. Kies uit verduisterende of lichtdoorlatende elektrische vouwgordijnen op maat. U vindt altijd raamdecoratie die voldoet aan uw wensen.

 

Bekijk de actiemodellen

Al onze producten zijn voorzien van motor en afstandsbediening van Somfy, wereldwijd marktleider in het produceren van betrouwbare motoren en bedieningen voor in en rond de woning.

Elektrische raamdecoratie - Het complete systeem


Klik op de icoontjes voor meer informatie over motoren, voedingen en controles

Kies elektrische raamdecoratie en verzeker u van een compleet systeem. Ons assortiment van motoren, stroomvoorzieningen en draadloze bediening werkt naadloos samen en biedt een flexibele oplossing voor uw huis en levensstijl.Een betrouwbare motor

Al onze elektrische raamdecoratie is uitgerust met Somfy motoren, dus u profiteert van wereldwijd toonaangevende technologie en betrouwbaarheid.

 • Standaard 5 jaar garantie op alle motoren.
 • Geheel onzichtbaar, wij passen de motor netjes in de buis van uw raamdecoratie.
 • Uw elektrische raamdecoratie is direct klaar voor gebruik omdat we de motor afstellen op de hoogtemaat die u bestelt.
 • U installeert onze elektrische raamdecoratie net zo eenvoudig als normale raamdecoratie, er is geen elektricien nodig.

Betrouwbare en discrete stroomvoorziening • De meegeleverde batterijhuls is gevuld met 8 Lithium batterijen.
 • U kunt de batterij achter de raamdecoratie monteren zodat het aan het zicht onttrokken wordt.
 • Slim ontwerp zodat batterijen eenvoudig vervangen kunnen worden.
 • Het voordeel van Somfy's gepatenteerde lage energieverbruik voor een geoptimaliseerde batterijlevensduur van tenminste 2 jaar.
 • Binnenkort verkrijgbaar - oplaadbare batterij optie, mogelijk met zonnepaneel, en een netvoeding optie voor gebruikers die liever geen batterijen willen.

Controle binnen handbereik • Kies uit de ruime selectie van stijlvolle afstandsbedieningen, wandschakelaars en timers allemaal standaard met 3 jaar Somfy garantie.
 • Configureer uw huis op uw manier - maak gebruik van één enkele afstandsbediening voor al uw raamdecoratie en profiteer van de timer functie om exact te bepalen wanneer uw raamdecoratie open en dicht gaat.
 • Integreer al uw RTS apparaten en bedien ze op afstand met uw laptop, tablet of smart phone met behulp van het revolutionaire Somfy TaHoma huisautomatisering systeem.


Bekijk de actiemodellen