Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

OER Yellow lichtdoorlatend Elektrisch Rolgordijn

€ 245,00

10.2.6020-05


Het elektrische rolgordijn is standaard uitgerust met een draadloze Somfy motor en biedt u de keuze uit verschillende stroomvoorziening opties en afstandsbedieningen.

De rolgordijnen uit de OER ateliers onderscheiden zich door hun exclusieve design en uitstraling. De rolgordijnen worden gemaakt van prachtige stofsoorten en volgens zeer hoge kwaliteitsnormen. Bestel dit elektrische rolgordijn nu en ontvang het binnen 20 werkdagen met gratis levering.


X

Sorry, not available in the measurements you've requested, below are minimum and maximum sizes.

In de dag - binnen raamkozijn
Op de dag - buiten raamkozijn
Links
Rechts
Geen
Batterijhuls met 8 lithium batterijen
Batterijhuls met 10 oplaadbare batterijen
Batterij met zonnepaneel
Plug in adapter met stekker
Geen afstandsbediening
Draadloze wandbediening (Smoove)
1-kanaal afstandsbediening (Telis 1)
5-kanaals afstandsbediening (Telis 4)
6 kanaals afstandsbediening met timer (Telis 6 Chronis)

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Somfy Powered elektrisch rolgordijn - OER Yellow lichtdoorlatend

Combineer stijl & comfort met dit elektrische rolgordijn van OER. Het gebruik van felle kleuren is één van de belangrijkste mode en interieurtrends van dit jaar. Met een elektrisch rolgordijn van OER in deze vrolijke kleur geel is je inrichting helemaal up-to-date. De lichtdoorlatende stof zorgt ervoor dat het natuurlijke licht van buiten zichtbaar blijft.

Bestel dit elektrisch rolgordijn vandaag en ontvang het binnen 20 werkdagen thuis met gratis bezorging.

Elektrisch rolgordijn met draadloze Somfy motor

Onze elektrische rolgordijnen zijn snel en eenvoudig te installeren, u heeft hiervoor geen elektricien nodig. De rolgordijnen worden elektrisch aangedreven door een draadloze motor van Somfy, de wereldwijde marktleider op gebied van elektrische zonwering. U kunt kiezen uit verschillende afstandsbedieningen, een draadloze muurschakelaar en timer om uw elektrische rolgordijn te bedienen. Ook kan het elektrische rolgordijn automatisch worden bediend, bijvoorbeeld als de zon begint te schijnen. De hiervoor benodigde accessoires zijn via het hoofdmenu of later in het bestelproces te bestellen. We bieden u ook een keuze in het soort stroomvoorziening, zodat u de best passende oplossing voor uw woning samen stelt:

 • Batterijhuls met 8 lithium batterijen
 • Batterijhuls met 10 oplaadbare NiHM batterijen (oplader wordt los verkocht)
 • Batterij met zonnepaneel
 • Plug in adapter met stekker

Wat ontvangt u?

Uw elektrisch rolgordijn wordt geleverd met de volgende onderdelen:

 • Elektrisch rolgordijn, vervaardigd volgens de door u gespecificeerde afmetingen en uitgerust met een draadloze Somfy motor die is verwerkt in de rolgordijnbuis.
 • Standaard rolgordijnsysteem geleverd met bevestigingssteunen die geschikt zijn voor muur- en plafondmontage.
 • Handleiding met stapsgewijze instructies voor het installeren en programmeren van het elektrisch rolgordijn.
 • Ook kan het elektrische rolgordijn automatisch worden bediend, bijvoorbeeld als de zon begint te schijnen. De hiervoor benodigde accessoires zijn via het hoofdmenu of later in het bestelproces te bestellen.

* Wij doen onze uiterste best om de kleur & structuur van de stof zo realistisch mogelijk in beeld te brengen. Deze kunnen echter, (afhankelijk van de instellingen van je beeldscherm), iets afwijken van de werkelijkheid. Wij raden je aan een gratiskleurstaal te bestellen.

Specificaties

Rolgordijn specificaties:

  • Maximale breedte: 270 cm
  • Maximale hoogte: 270 cm
  • Rolgordijnstof: Trevira CS
  • Dikte stof: 0.4 mm
  • Lichtfiltering: de lichtdoorlatende stof zorgt ervoor dat het natuurlijke licht van buiten zichtbaar blijft.
  • Reiniging: afwasbaar met een vochtige doek, een droge en zachte stofdoek, een zachte borstel of stofzuigen op een matige zuigkracht en een opzetstuk met harde borstel met licht vochtige doek.

Motor specificaties:

 • Somfy Roll Up WireFree 28 RTS motor. Deze draadloze motor werkt met behulp van een batterij die eenvoudig vervangen kan worden. De gemiddelde levensduur van de batterij is bij normaal gebruik, 2 keer per dag omhoog en omlaag, circa 2 jaar. De batterij wordt standaard meegeleverd bij het elektrische rolgordijn.

 • Geïntegreerde RTS radio-ontvanger – veilig en betrouwbaar Somfy RTS radio protocol.
 • 30 cm kabel om stroomvoorziening met motor te verbinden.

Afstandsbediening specificaties:

U kunt kiezen uit de volgende soorten (afstand)bediening:

 • Geen afstandsbediening (als u al in het bezit bent van een Somfy RTS afstandsbediening).
 • Somfy Smoove Origin RTS muurzender met batterij.
 • Somfy Telis 1 RTS Pure één-kanaals afstandsbediening.
 • Somfy Telis 4 RTS Pure vijf-kanaals afstandsbediening.
 • Somfy Telis 6 Chronis RTS Pure – zes-kanaals afstandsbediening met automatische timer en LCD scherm.

Stroomvoorziening specificaties:

U kunt kiezen uit de volgende soorten stroomvoorziening:

 • Somfy Lithium Batterij Pack: Dit batterij pack bestaat uit een Somfy herlaadbare batterijhuls, 8 x AA lithium batterijen en bevestigingsclips voor de batterijhuls. Batterij pack lengte/diameter: 430 mm/20 mm.
 • Somfy Oplaadbaar NiMH Batterij Pack: Dit batterij pack bestaat uit een herlaadbare NiHM batterijhuls, 10 x AA NiMH oplaadbare batterijen en bevestigingsclips voor de batterijhuls (batterij oplader is los verkrijgbaar). Batterij pack lengte/diameter: 530 mm/20 mm.
 • Somfy Solar Pack: Het pack bestaat uit een zonnepaneel, Somfy oplaadbaar NiHM Batterij Pack en y-verbindinskabel. Het zonnepaneel past aan de binnenkant van het raam, achter het rolgordijn en is verbonden aan het Somfy Oplaadbaar Batterij Pack en de motor. Geleverd met plakstrippen om het zonnepaneel aan het raam te bevestigen en bevestigingsclips voor de batterijhuls. Zonnepaneel lengte/breedte: 301 mm/41 mm - Batterij pack lengte/diameter: 530 mm/20 mm.
 • Somfy Plug In Adapter: De plug-in adapter zorgt voor een permanente stroomvoorziening naar de motor toe. Past in een standaard 230V stopcontact en is met een kabel verbonden met de motor. Kabellengte: 3 Meter.

Handige info

Meetinstructie OER rolgordijn

Met deze meetinstructie bepaalt eenvoudig de gewenst breedte en hoogte van uw rolgordijn.
OER
Eenvoudige installatie

Installatie van onze elektrische raamdecoratie is net zo simpel als bij gewone raamdecoratie. Bekijk de installatie video.

Bekijk video & montage advies »