Neem contact op 023-562 1221 info@mysmartdeco.nl

Smart Home scenario's met elektrische raamdecoratie

Uw hele huis onder controle, waar u ook bent, dat kan met Smart Home by Somfy, met uw afstandsbediening, maar ook met u uw smartphone of tablet of laptop. Hieronder vind u een aantal Smart Home scenario's waarbij elektrische raamdecoratie kan worden ingezet. Smart Home biedt naast het automatisch bedienen van uw elektrische raamdecoratie nog veel meer handige mogelijkheden om uw huis te automatiseren. Zoals de buitenzonwering, de garagedeur, verlichting en het alarmsysteem. Dit kan met de afstandsbediening, maar is ook mogelijk met uw smartphone of tablet.  

 

 

Smart Home scenario  

Icoon home motion scenario 

  Icoon home motion scenario

 

 

 

Huis beveiligen

Een veilige woonomgeving is belangrijk voor iedereen. Of het nou gaat om het voorkomen van inbraken, zorgen dat uw producten in huis kindveilig zijn of altijd op de hoogte zijn van wat er in uw huis gebeurt, een veilig gevoel is onbetaalbaar.

 

Wakker worden

Wanneer u op vakantie gaat wilt u ervoor zorgen dat u uw huis veilig achterlaat. Indien er tijdens uw afwezigheid iemand naar binnen moet, bijvoorbeeld de buren of als er een pakketje wordt afgeleverd, dan kunt u de deur eenvoudig op afstand openen.

 

Op vakantie

Uw huis ontwaakt nog voordat u het doet. Home automation maakt het mogelijk dat uw woning al is opgestart voordat u in actie komt. U hoeft niet te ontwaken in een koude of donkere kamer. Slim wonen is wakker worden door het natuurlijke zonlicht, ook in de kinderkamers, en met de verwarming op de juiste temperatuur.

 

 

 

 

 

  

Icoon home motion scenario  

Icoon home motion scenario 

  Icoon home motion scenario

 

 

 

Het huis uit

Met één druk op knop en uw huis staat wordt ingesteld op uw afwezigheid. De Verlichting schakelt uit, rolluiken of raamdecoratie gaat dicht en uw smart home beveiliging wordt geactiveerd. 

 

Thuis komen

Met dit scenario stelt u uw huis in op uw aanwezigheid. De garagedeur gaat open en uw beveiliging wordt gedeactiveerd. Ook gaat de verlichting aan en gaat de raamdecoratie of rolluiken open.

 

TV kijken

's Avonds lekker ontspannen op de bank ploffen om een film te kijken. U activeert het scenario op uw smart phone of afstandsbediening en automatisch dimt het licht en sluit de raamdecoratie. 

 

 

 

 

 

 

 

Icoon home motion scenario

Icoon home motion scenario

Icoon home motion scenario

 

 

 

Verlichting

Verlichting schakelen per kamer, verdieping of de hele woning.  Vaste tijdstippen bepalen wanneer verlichting aan of uit gaat. Of verlichting inzetten in één van de vele smart home scenario's. Via de TaHoma smart home box stelt u het in zoals u wilt.

 

Naar bed

Bij veel zonlicht kan een kamer snel opwarmen. De temperatuursensor sluit uw zonwering zodat het zonlicht wordt tegengehouden. Als het te koud wordt sluiten de rolluikken zodat de warme lucht binnen blijft en de koude lucht niet via het raam binnen komt.

 

Huis warm of koel

Aan het einde van de dag schakelt u het scenario in en de verlichting beneden gaat uit en de slaapkamerverlichting aan. De raamdecoratie of rolluiken sluiten en de beveiliging wordt geactiveerd.